Het team

Graag stellen we onze teamleden aan u voor.

DeVerandermotOR.nl is ervan overtuigd dat niet alle kennis, kunde en competenties verenigbaar zijn in één en dezelfde persoon. Daarom is DeVerandermotOR.nl een netwerkorganisatie waarbij toegang is tot een groot netwerk van deskundigen en specialisten op alle benodigde gebieden.

Omdat wij betrokkenheid hoog in het vaandel hebben staan en niets liever willen dan klantgericht werken zorgen wij ervoor dat jouw ondernemingsraad één aanspreekpunt heeft gedurende het gehele traject.

De basis van DeVerandermotOR.nl wordt gevormd door Rob Latten en Bob van Weert.

Rob Latten

Rob is een ervaren organisatieadviseur die al meer dan 20 jaar in de medezeggenschap werkt. Rob heeft onder andere bedrijfskunde gestudeerd aan de Radboud Universiteit Nijmegen en daarnaast een master met specialisatie Controlling afgerond. In zijn carrière staan veranderprojecten centraal. Zijn belangrijkste werkzaamheden zijn het doen van contra-expertises voor en het adviseren bij onder andere fusies, verkopen, overnames, samenwerkingsverbanden en reorganisaties. Zijn specialisaties liggen op het gebied van strategie en financiën. Hij is werkzaam als senior lecturer op de Hogeschool Rotterdam en is als toezichthouder actief in de zorgsector. Rob heeft diverse publicaties en boeken op zijn naam staan.

deverandermotor-portret_Rob Latten

Rob Latten – Email

Rob Latten – LinkedIn
linkedin icon rond

Bob van Weert

Bob brengt nieuwe werkvormen in ondernemingsraden. Bob is afgestudeerd bedrijfskundige en organisatiewetenschapper. Hij heeft onderzoek gedaan naar werknemer motivatie. Naast nieuwe werkvormen (agile, deep democracy, design thinking) richt hij zich op communicatievraagstukken van ondernemingsraden. Naast het werk in de medezeggenschap houdt Bob zich bezig met het innoveren van HR-instrumenten om zo medewerkers met meer bevlogenheid naar hun werk te laten gaan.

deverandermotor-portret_Bob van Weert
Bob van Weert – Email
Bob van Weert – LinkedIn
linkedin icon rond

Jako van Slooten

Jako van Slooten (1966) is bedrijfseconoom en Register Controller. Hij werkte bij nationale en internationale ondernemingen in zeer uiteenlopende branches. Sinds 2015 is hij zelfstandig ondernemer en consultant op het gebied van risk, finance en duurzaamheid. Namens DeVerandermotOR.nl is Jako betrokken bij verschillende medezeggenschapsprocessen.
Jako doceert aan Hogeschool Rotterdam en aan De Haagse Hogeschool. Het centrale thema in zijn werkzaamheden is organisatiesturing: ‘enterprise performance management’. Jako van Slooten is medeauteur van Navigeren met KPI-dashboards (2018) en Navigeren op essentie (2020).

deverandermotor-portret_Jako van Slooten
Jako van Slooten – Email
Jako van Slooten – LinkedIn
linkedin icon rond

William Polm

William Polm (1967) werkt als hogeschooldocent Human Resource Management aan de hogeschool van Rotterdam. Daarnaast werkt William als zelfstandig organisatieadviseur en adviseert, begeleid en traint ondernemingsraden bij verandertrajecten. Zijn betrokkenheid ligt op het snijvlak van organisatie en personeel. Vanuit zijn opleiding er ervaring draagt hij vanuit HRM- en veranderkundig perspectief bij aan de inhoudelijke advisering die zich richt op de drie-eenheid: strategie, financieel-economisch en HR- aspecten.
deverandermotor-portret_William Polm
William Polm – Email
William Polm – LinkedIn
linkedin icon rond

Britt Korsten

Britt is een beginnend HR adviseur met een Bachelor in Bedrijfskunde en is momenteel de Master Strategisch Human Resource Leadership aan het afronden, beide aan de Radboud universiteit Nijmegen. Ze heeft een passie voor het samenbrengen van HR beleid en organisatie/strategie. Ze heeft onderzoek gedaan naar duurzame inzetbaarheid en haar expertise gebied is strategisch HR en daarbij in het bijzonder vraagstukken op het gebied van duurzame inzetbaarheid, leiderschap, well-being en ontwikkeling.
deverandermotor-portret_Britt Korsten
Britt Korsten – Email
Britt Korsten – LinkedIn
linkedin icon rond

Desirée Riemens

Desiree is onze klantcontactmanager Zij onderhoudt het contact met de klanten, beantwoord vragen en zorgt voor het administratieve gedeelte. Daarnaast regelt zij via Uitmetjewerk.nl de teambuildingsactiviteiten als onderdeel van een meerdaagse training.
deverandermotor-portret_Desiree Riemens
Desirée Riemens – Email
Desirée Riemens – LinkedIn
linkedin icon rond